Головна Новини HI-tech технології Американці провели успішні випробування безпілотного вантажного поїзда
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці провели успішні випробування безпілотного вантажного поїзда

За свій перший рейс вантажний поїзд проїхав 48 миль без втручання з боку людини

1 жовтня 2019, 16:52 comments2830
Поділіться публікацією:
Американці провели успішні випробування безпілотного вантажного поїзда

Успішні випробування безпілотного великовагового вантажного потягу пройшли в американському штаті Колорадо. Три локомотиви і 30 навантажених вагонів, що перевозять 4725 тонн вантажу, були переміщені без участі людини на випробувальній трасі довжиною 48 миль. New York Air Brake LLC (NYAB), дочірня компанія групи Knorr-Bremse в США, розгорнула вбудовану систему управління енергоспоживанням LEADER AutoPilotTM для автоматичного запуску, прискорення, гальмування і зупинки поїзда.

Виключно під командуванням комп'ютера система змогла розганятися і зупинятися на підйомах, спусках та рівних ухилах. Тест проводився в середовищі Positive Train Control (PTC), єдиної в Північній Америці специфікації для тестування поїздів. Демонстрація була проведена в Транспортному технологічному центрі, Inc., у Пуебла, штат Колорадо, в кінці серпня.

Наступним кроком є більш тісна інтеграція функцій управління рухом і створення інтерфейсу з системою автоматичного захисту поїздів (ATP), яка стратегічно рухається в напрямку підтримки автоматичної роботи поїздів в довгостроковій перспективі, заявила технологічна фірма.

Діпак Кумар, директор з маркетингу NYAB, пояснив, що LEADER AutoPilot — це бортова цифрова платформа, призначена для залізниць для поліпшення їх роботи і зниження коефіцієнта використання. Випробування показало, що система також може експлуатувати поїзди з керованими пневматичними гальмами. Ця технологія найчастіше використовується в Північній Америці.

Як повідомляло видання "Коментарі", японська компанія JR East створила найшвидший у світі потяг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!