Головна Новини HI-tech технології Італійська верф Sanlorenzo представила свій концепт еко-яхти
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійська верф Sanlorenzo представила свій концепт еко-яхти

Розробка верфі Sanlorenzo визнана однією з найбільш екологічних яхт у світі

3 жовтня 2019, 13:23 comments2021
Поділіться публікацією:
Італійська верф Sanlorenzo представила свій концепт еко-яхти

Верф Sanlorenzo оголосила, що її останній флагман, модель розкішної яхти 64STEEL, виграв престижну премію MYS / RINA 2019 року. Вона була самою екологічно чистою яхтою за версією RINA, італійського суспільства морської класифікації.

При вазі 1600 GT і довжині 64 м вона має ширину 12,5 м і охоплює в цілому п'ять палуб, що робить її найбільшою суперяхтой, побудованою на верфі на сьогоднішній день. Судно може розвинути максимальну швидкість в 17 вузлів (близько 32 км / год) і володіє запасом ходу в 6000 кілометрів. Застосування компонування і конструкцій, що зазвичай зустрічаються на більш великих моторних яхтах, дозволило Sanlorenzo втілювати інноваційні рішення, які покращують життєздатність на борту і зберігають привабливий зовнішній вигляд.

На борту варто відзначити пляжний клуб на нижній палубі, а також приголомшливі подвійні сходи, що з'єднують його з кормою головної палуби, де є басейн і обідня зона на свіжому повітрі. Офіційний простір для гостей заповнений предметами розкоші, включаючи сауну, хаммам, масажний кабінет і тренажерний зал, які виходять на воду, створюючи загальну площу 78м2 / 839фут2.

"Ми черпали натхнення в образі життя проникливого, далекоглядного власника, гнучкості і універсальності води і передових технологіях. Зараз це всього лише концепція, але ми сподіваємося, що наша робота прокладе шлях до більш екологічного майбутнього для індустрії суперяхт", — заявив дизайнер Сандер Синот.

Завдяки особливій силовій установці яхта виробляє мінімум шуму і вібрацій. Інженери впевнені, що готова модель зможе претендувати на звання самої тихої яхти в світі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Німеччина виділить 54 млрд євро до 2023 року на екологічні програми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!