Головна Новини HI-tech технології Американська компанія Über надаватиме послуги повітряного таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Über надаватиме послуги повітряного таксі

Послуга Über Copter ще не довела свою ефективність, але керівництво компанії сподівається на успіх проекту

8 жовтня 2019, 17:08 comments1984
Поділіться публікацією:
Американська компанія Über надаватиме послуги повітряного таксі

Компанія Über Technologies Inc оголосила про свою пропозицію Über Copter, заявивши, що рейси в Нижній Манхеттен і з нього стануть доступні всім користувачам Über у жовтні. Крім того, Uber надав цю функцію своїм преміум-членам ще в червні.

Приблизно восьмихвилинний переліт буде коштувати від 200 до 225 доларів США на людину і включатиме наземний транспорт по обидві сторони поїздки. Пасажири можуть взяти з собою невеличку валізу і перед зльотом подивитися відео по техніці безпеки, як у літаку.

Польоти здійснюються компанією HeliFlite Shares, а ціни Über приблизно схожі з цінами конкурентів, що пропонують польоти на вертольоті JFK.

Uber повідомив, що сервіс покликаний скоротити час у дорозі, але коли журналіст Reuters випробував послугу Copter, поїздка з його офісу в центрі міста в аеропорт зайняла 70 хвилин, включаючи прибуття на метро в центр міста і дві поїздки Über до вертолітного майданчику і від нього. Це приблизно в той же час, за який можна було б подолати шлях до аеропорту на звичайному таксі при помірному русі.

Тим не менш компанія Über сподівається, що її проект прокладе шлях для Uber Air, служби таксі з використанням електричних літаків вертикального зльоту і посадки".

Як повідомляло видання "Коментарі", німецька технологічна компанія Volocopter представила проект безпілотного аеротаксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!