Головна Новини HI-tech технології Шведський автовиробник Volvo представить свій перший електромобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Шведський автовиробник Volvo представить свій перший електромобіль

Компанія Volvo підкреслила, що її перший електромобіль буде орієнтований на безпеку

10 жовтня 2019, 14:04 comments1649
Поділіться публікацією:
Шведський автовиробник Volvo представить свій перший електромобіль

Вже наступного тижня компанія Volvo відкриє нову главу в історії компанії, представивши свій перший електромобіль. Автовиробник заявив, що Volvo XC40 буде служити основою для першого електромобіля, і докладно розповів про деякі конструктивні деталях майбутньої EV.

Volvo підкреслила, що її автомобілі завжди орієнтовані на безпеку, і електричний XC40 не буде винятком. Компанія заявила, що автомобіль повністю перероблений. Вся передня конструкція укріплена, щоб компенсувати той факт, що там немає двигуна.

Тим часом батарея буде вставлена в підлогу XC40 EV. На зображеннях можна побачити два електродвигуна — по одному на кожну вісь, що може створити систему повного приводу. Акумулятор також має захисний каркас, вбудований в середину конструкції кузова, щоб захистити його у разі аварії. 

Електрична трансмісія частково інтегрована в конструкцію кузова, щоб краще розподіляти сили, які відчуваються під час зіткнення.

XC40 EV представить нову архітектуру активної безпеки з радарами, камерами і ультразвуковими датчиками. Програмне забезпечення для управління всім парком активної безпеки розроблено Zenuity, спільним підприємством, керованим Volvo і Veoneer. Шведський автовиробник обіцяє, що він масштабований за своєю природою і закладе основу для технології автономного водіння автомобіля.

Компанія Volvo піднімає шторку над своїм першим електромобілем 16 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Nissan інвестує $10 мільярдів на електромобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!