Головна Новини HI-tech технології Компанія Google видалила гру про протести в Гонконзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google видалила гру про протести в Гонконзі

Компанія Google пояснила своє рішення політикою проти відображення в іграх актуальних конфліктів

11 жовтня 2019, 14:11 comments1577
Поділіться публікацією:
Компанія Google видалила гру про протести в Гонконзі

Компанія Google видалила зі свого магазину додатків мобільну гру, яка дозволяє геймерам грати роль протестувальника в Гонконзі. Технічний гігант повідомив, що додаток порушив політику компанії проти відображення в іграх актуальних конфліктів. Також компанія повідомила, що рішення не було результатом запиту про його усунення.

У грі Revolution of Our Times геймери мають можливість грати роль протестувальника в Гонконзі. Як і справжні протестувальники, гравці могли купувати захисне спорядження і зброю, але вони також могли бути заарештовані і навіть екстрадовані в Китай.

Протести в Гонконзі почалися в червні через рішення уряду дозволити екстрадицію засуджених  на материковий Китай. Жителі Гонконгу вважають, що це підірве судову незалежність міста і поставить під загрозу дисидентів. Китайський уряд засудив протести, а державні ЗМІ країни часто критикували закордонні технологічні компанії, які підтримують протести.

В свою чергу, деякі ІТ-гіганти бояться втратити китайський ринок, тому всіляко відмежовуються від акцій протесту, що вирують у Гонконгу.

Компанія Google зазначив, що раніше вона використовувала додатки для отримання прибутку від інших гучних подій, таких як землетруси, кризи, самогубства і конфлікти. Тепер компанія поклала край такому підходу.

Як повідомляло видання "Коментарі", американська компанія Google представить ноутбук Pixelbook Go.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!