Головна Новини HI-tech технології Американська компанія UAVOS перетворила вертоліт в аграрний дрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія UAVOS перетворила вертоліт в аграрний дрон

Використання дрона R22-UV дозволить фермерам уникнути контакту з шкідливими хімікатами

16 жовтня 2019, 12:28 comments3085
Поділіться публікацією:
Американська компанія UAVOS перетворила вертоліт в аграрний дрон

Компанія UAVOS оголосила про додавання безпілотного вертольота R22-UV у свій портфель безпілотних літальних апаратів в сільському господарстві. Він буде займатися обприскуванням від шкідників, боротьбою з бур'янами, поливом рослин. R22-UV — пілотований вертоліт Robinson-22, переобладнаний UAVOS в безпілотний літальний апарат.

Аграрний дрон R22-UV оснащений спеціально розробленою (для вертольотів Robinson) утилітою для доставки рідких хімікатів — системою розпилення SIMPLEX MODEL 222. Вага системи — 42 кг. Розмах стріли — 7 м. Ширина валка — 14-16 м. Дрон R22-UV забезпечений 100-літровим баком для хімікатів і може перебувати в повітрі протягом двох годин.

Переваги, які максимізують цінність важкого БПЛА для фермерів, включають:

R22-UV може експлуатуватися в регіонах без аеродромів, в суворих погодних умовах і в нічний час, в умовах з високою ймовірністю ризику для пілота;

БПЛА відмінно підходять для роботи в умовах підвищеної вологості — там, де використання наземного обладнання неможливе або утруднене. На відміну від важкої техніки, яка не може вийти в поле відразу після сильного дощу, безпілотні обприскувачі не торкаються землі і не залежать від її стану;

Впровадження БПЛА виключає ручне обприскування — робітники не вступають в контакт з небезпечними хімічними речовинами;

Безпілотний літальний апарат можна використовувати для локального обприскування бур'янів гербіцидами або корисних культур пестицидами. Точково-орієнтований підхід, заснований на попередньому аналізі цифрових зображень з камер роботів, дозволяє мінімізувати вартість агрохімікатів, зменшити хімічний вплив на грунт, воду, культуру і, в кінцевому рахунку, на організм споживача, досягаючи при цьому високих результатів вирощування сільськогосподарських культур, ніж традиційні підходи.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Туркменістані власників дронов допитують і штрафують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!