Головна Новини HI-tech технології Німецький автовиробник Mercedes-Benz представив власний електросамокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький автовиробник Mercedes-Benz представив власний електросамокат

Ринок электромакатов все більше починає привертати увагу великих автовиробників

16 жовтня 2019, 16:25 comments1935
Поділіться публікацією:
Німецький автовиробник Mercedes-Benz представив власний електросамокат

Компанія Mercedes-Benz відома як піонер у світі автомобілів, але досі вона не ризикувала влазити в світ двоколісних електричних скутерів. Тепер це в минулому, оскільки компанія оголосила про створення двоколісного транспортного засобу на автосалоні у Франкфурті в 2019 році.

Електронні скутери з'явилися на німецьких дорогах тільки з червня, і без них вже складно уявити собі дорожній рух. Ці гнучкі моторолери з електричним приводом — ідеальний спосіб швидко долати короткі відстані без шкоди для навколишнього середовища. Новий E-Scooter з сімейства Mercedes-Benz EQ був розроблений у співпраці з фахівцем по скутерам micro і став ідеальним компаньйоном для тих, хто хоче гнучких мобільних рішень.

Поки немає інформації про діапазон, максимальну швидкість або будь-які інші характеристики. Схоже, що компанія буде продавати їх у Німеччині, але не ясно, чи спробує вона захопити інші ринки. Поки лише відомо, що автовиробник має намір продавати скутери безпосередньо споживачам, але поки що це все.

В останні кілька років популярність електричних скутерів стимулюється амбітними технологічними компаніями. Ряд міст також охоче використовують їх в якості зв'язки для поганої інфраструктури громадського транспорту, або як потенційну альтернативу автомобілям. Це природно привернуло увагу автовиробників. І BMW, і Volkswagen вторгаються на ринок скутерів, в той час як Ford відразу ж купив компанію Spin для виготовлення цього продукту.

Як повідомляло видання "Коментарі", безпілотні вантажівки Mercedes-Benz вирушили в поїздку колоною.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!