Головна Новини HI-tech технології Компанія Facebook забезпечить кібербезпеку виборів у Великій Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook забезпечить кібербезпеку виборів у Великій Британії

Компанія Facebook вжила заходів для боротьби з дезінформацією і втручанням у виборчий процес третьої сторони

22 жовтня 2019, 10:25 comments1534
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook забезпечить кібербезпеку виборів у Великій Британії

Компанія Facebook намітила додаткові заходи по боротьбі з розповсюдженням дезінформації на наступних виборах у Великій Британії. До них відносяться розширення партнерських відносин з програмою перевірки фактів Full Fact і вдосконалення бібліотеки оголошень, в якій зберігається політична реклама.

Крім того, компанія оголосила про плани щодо голосування на президентських виборах у США, які пройдуть в 2020 році. Запобіжні заходи будуть включати відстеження того, скільки кожен кандидат витрачає на рекламу в Facebook.

Директор з кібербезпеки компанії Натаніель Глейхер також заявив, що його команда видалила чотири окремі мережі облікових записів, сторінок і груп в Facebook і Instagram раніше в той же день.

"Три з них походять з Ірану, а одна з Росії. Вони призначалися для ряду різних регіонів, включаючи Сполучені Штати, Північну Африку і Латинську Америку", — заявив Глейхер. Він також додав, що російський слід навів на деякі посилання петербурзького Агентства інтернет-досліджень і мав чіткі ознаки добре забезпеченої ресурсами операції.

Річард Аллан, віце-президент Facebook з політичних рішень, докладно виклав свої плани щодо очікуваних виборів у Великій Британії в статті для Daily Telegraph. Він розповів, що після оголошення початку виборів буде створено спеціальний оперативний центр для Великої Британії. Робота центру буде полягати в швидкому видаленні контенту, який порушує правила Facebook. Однак він підкреслив, що завданням Facebook не буде "перевіряти факти або судити про те, що говорять політики". Керівництво Facebook також виключає заборону політичної реклами.

Уся політична реклама, що стосується таких соціальних питань, як імміграція, охорона здоров'я і довкілля, зберігатиметься в політичному архіві Facebook. Вона буде доступна для пошуку будь-яким користувачем, навіть якщо він не має сторінки у Facebook.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook надасть більше свободи для політичної агітації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!