Головна Новини HI-tech технології Компанія Google має намір придбати відомого виробника фітнес-пристроїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google має намір придбати відомого виробника фітнес-пристроїв

Виробник фітнес-пристроїв Fitbit виявився нездатним витримати конкуренцію з великими техно-гігантами

29 жовтня 2019, 10:14 comments1647
Поділіться публікацією:
Компанія Google має намір придбати відомого виробника фітнес-пристроїв

Акції виробника фітнес-пристроїв Fitbit були призупинені в понеділок після повідомлення про те, що Google пропонував купити фірму. Портал Reuters повідомив, що компанії вели переговори, але угоди довгий час, але угоду так і не було укладено.

У разі досягнення угоди, Google зможе виробляти власні розумні годинники. Вже розробляється версія операційної системи Android для переносних пристроїв.

Ціна акцій Fitbit збільшилася на 19%, а потім була призунена. Google ніяк це не прокоментував. У свою чергу, прес-секретар Fitbit заявив, що "не коментує чутки або спекуляції".

Ще у вересні з'ясувалося, що компанія Fitbit, яка в даний час оцінюється ринками в 1,4 млрд доларів, рекламує себе для продажу.

На сьогоднішній день, Fitbit, втрати якої в останньому квартальному звіті склали 68,5 млн. доларів США, виглядає нестабільно як самостійна організація, оскыльки великі фірми придбали сильні позиції на ринку носимих гаджетів.

"Ключовим переломним моментом, ймовірно, стало рішення Apple встановити ціну на свої Apple Watch 3 за ціною 199 доларів США. Це матиме величезний тиск на власні продукти Fitbit, яка вже відчуває труднощі з боку недорогих конкурентів", — сказав Лео Гебби з консалтингової компанії CCS Insight.

Намагаючись диверсифікувати свій дохід, Fitbit перейшла в інші області, включаючи моніторинг дихання користувачів під час сну і лікування діабету. Але фірма відстає від Huawei, Apple і Xiaomi в продажах фітнес-технологій.

Що стосується Google, то ця операція, якщо вона буде підтверджена, означатиме відновлення зусиль по розробці платформи Wear OS.

Як повідомляло видання "Коментарі", співробітники Google звинуватили керівництво у шпигунстві за ними.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!