Головна Новини HI-tech технології Китай представив власний електролітак RX4E
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай представив власний електролітак RX4E

У Китаї пройшли перші успішні випробування електричного літака RX4E

30 жовтня 2019, 11:23 comments2621
Поділіться публікацією:
Китай представив власний електролітак RX4E

Перший успішний політ китайського чотиримісного електричного літака RX4E відбувся в понеділок у китайському місті Шеньян, який розташований на північному сході країни.

Електричний літак був розроблений компанією Liaoning General Aviation Academy (LGAA). Він важить 1200 кг, а також має довжину 8,4 метра. Розмах його крил становить 13,5 метра. Максимальна дальність польоту електролітачка — 300 км, які він може подолати за півтори години безперервного польоту.

Літак використовує композитний матеріал з вуглецевого волокна. Його вага точно не відома, але літак дуже легкий. За словами Чжао Тяньаня, заступника генерального директора компанії LGAA, він може приземлитися на тверді пасовища і гравійну дорогу. Це робить електролітак RX4E для тих місць, які важкодоступні для іншого виду транспорту.

"Літак RX4E має величезні ринкові перспективи. Він може використовуватися в ряді областей. Насамперед це транспортування на короткі дистанції, навчання пілотів, огляд визначних пам'яток, аерофотозйомка та відеозйомка", — розповів Чжао.

Як повідомляло видання "Коментарі", Китай продемонстрував ракету багаторазового використання Hyperbola-2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!