Головна Новини HI-tech технології Канадський регулятор взяв під контроль крипто-біржу Einstein Exchange
commentss НОВИНИ Всі новини

Канадський регулятор взяв під контроль крипто-біржу Einstein Exchange

Регулятору довелося вжити рішучих заходів після кількох скарг вкладників крипто-біржі

5 листопада 2019, 16:48 comments1455
Поділіться публікацією:
Канадський регулятор взяв під контроль крипто-біржу Einstein Exchange

Канадські регулятори цінних паперів взяли під контроль біржу криптовалют Einstein Exchange.

Комісія з цінних паперів Британської Колумбії (BCSC) оголосила в понеділок, що вона подала заявку на контроль над крипто-біржею Einstein Exchange. Це сталося після того, як платформа повідомила 31 жовтня, що планує закрити свою діяльність протягом наступних 60-90 днів. За судовим позовом Einstein винен своїм клієнтам 12,4 млн доларів (16,3 млн канадських доларів).

Верховний суд Британської Колумбії задовольнив розпорядження BCSC і призначив бухгалтерську фірму Grant Thornton тимчасовим одержувачем, щоб взяти під контроль активи біржі, що базується у Ванкувері. Grant Thornton отримала у володіння все майно та активи Einstein. Також суд дозволив Grant Thornton у разі необхідності примусово проникнути в будь-яке із службових приміщень Einstein.

За даними BCSC, комісія отримала ряд скарг від клієнтів, які не змогли отримати доступ до своїх активів на Einstein Exchange. Юрист, який представляє платформу, повідомив клієнтам, що вона буде закрита в найближчі місяці, оскільки біржа не змогла отримати прибуток 31 жовтня, йдеться в повідомленні BCSC.

Це другий випадок за останній рік, коли канадський крипто-обмін згорнувся. Крипто-біржа QuadrigaCX завалилася на початку цього року після того, як її засновник і генеральний директор Джеральд Коттен помер. На момент смерті він мав одноосібний контроль над обміном.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп розповів про своє ставлення до криптовалют.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!