Головна Новини HI-tech технології Графічний редактор Adobe Photoshop з'явиться на iPad
commentss НОВИНИ Всі новини

Графічний редактор Adobe Photoshop з'явиться на iPad

Поява Photoshop на iPad стане початком реалізації масштабного плану з розширення можливостей графічного редактора на планшетах

5 листопада 2019, 17:46 comments1605
Поділіться публікацією:
Графічний редактор Adobe Photoshop з'явиться на iPad

Американська компанія Adobe запускає довгоочікуваний додаток Photoshop для iPad. Це відбулося через рік після того, як компанія вперше оголосила про плани випустити настільну версію Photoshop CC для планшетів Apple.

Додаток Photoshop для iPad, призначений для того, щоб користувачі настільних комп'ютерів Photoshop могли відкривати і редагувати PSD прямо на своїх планшетах. Також вони матимуть можливість перегляду і редагування багаторівневих документів і доступ до ключових інструментів Adobe за допомогою сенсорних жестів.

Додаток буде знайомий користувачам Photoshop завдяки стандартній панелі інструментів Photoshop зліва і інтерфейсу шарів праворуч. Обидві функції оптимізовані для сенсорного інтерфейсу. Adobe має вбудовані тури і відеоуроки, щоб почати роботу з додатком.

Photoshop для iPad був розроблений з урахуванням сенсорного підходу і мобільності. Він був побудований з використанням тієї ж бази коду, що і Photoshop на робочому столі, тому користувачам не потрібно турбуватися про перетворення, стискання, імпорт або експорт при перемиканні між iPad і робочим столом. Всі зміни будуть давати однакові результати на всіх пристроях.

Поряд із запуском Photoshop для iPad, Adobe переглядає хмарні документи для підтримки формату PSD, що дозволить PSD працювати на кроссплатформній платформі. Робота над Photoshop для iPad автоматично зберігається в хмарі у вигляді PSD-файлу за допомогою нової функції хмарних документів.

Перша версія Photoshop для iPad" фокусується на кращих робочих процесах і створенні композицій. Також акцентується увага на маскуванні та ретушуванні, з додатковими функціями, які будуть представлені в майбутньому, оскільки Adobe краще дізнається, як клієнти використовують Photoshop на мобільних пристроях.

Як повідомляло видання "Коментарі", Adobe використовує технологію штучного інтелекту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!