Головна Новини HI-tech технології Екологічна компанія Xiaomi Himo розробила складаний електровелосипед
commentss НОВИНИ Всі новини

Екологічна компанія Xiaomi Himo розробила складаний електровелосипед

Електровелосипед Himo H1 є найбільш портативною моделлю на сьогоднішній день

7 листопада 2019, 10:34 comments1935
Поділіться публікацією:
Екологічна компанія Xiaomi Himo розробила складаний електровелосипед

Екологічна мережева компанія Xiaomi Himo поступово завоювала популярність як виробник хороших і надійних електричних велосипедів. Нещодавно компанія випустила новий складаний електричний велосипед Himo H1. Модель є найбільш портативною моделлю, яка була випущена до цих пір. Його можна скласти до розміру, який не буде перевищувати площі паперу A3, і важитиме всього 13 кг.

Всередині коробки знаходиться складаний електричний велосипед, інструкція користувача, зарядний пристрій, сумка та інші аксесуари. Електричний скутер поставляється повністю зібраним. Все, що потрібно зробити, це розгорнути, зарядити і використовувати.

Що стосується керма, він має м'яку неслизьку накладку. Висота ручки також може бути відрегульована відповідно до росту водія. На кермі також розташований світлодіодний дисплей, в якому знаходиться приладова панель. Комбінація приладів містить перемикач фар, повідомлення про помилку, швидкість руху і вимикач живлення.

ehmO33gbW_6HiuIhaGTedc_Kk.jpg

Складаний електричний скутер Himo H1 має конструкцію заднього приводу. Він використовує безколекторний тихохідний двигун на 180 Вт постійного струму з номінальною напругою 36 Ст. Велосипед має пару ножних педалей, які розташовані поруч з переднім колесом.

Живлення електричного велосипеда — знімна літій-іонна батарея, яка знаходиться під подушкою сидіння. Акумулятор можна легко витягти для зарядки замість того, щоб заряджати весь скутер. Він компактний і важить всього 1,8 кг. Максимальна ємність акумулятора становить 6000 мАч, і для повної зарядки потрібно всього п'ять годин. Акумулятор підтримує до 500 циклів зарядки при терміні служби до двох років. Максимальна швидкість, яку може досягти велосипед, становить 18 км / год, що досить швидко для такого маленького пристрою. Його максимальна дальність поїздки на одній зарядці — 30 км.

Himo H1 продається на Xiaomi Youpin за $ 426. Поки не ясно, коли цей засіб пересування можна буде придбати за межами Китаю.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi анонсувала смартфон Qin 2 Pro без фронтальної камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!