Головна Новини HI-tech технології У Китаї успішно протестували "розумне" метро
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї успішно протестували "розумне" метро

Китайці оголосили про успішне завершення випробувань "розумного" безпілотного метро

11 листопада 2019, 11:12 comments2095
Поділіться публікацією:
У Китаї успішно протестували "розумне" метро

У Китаї успішно пройшло випробування "розумного" безпілотного метро. За словами розробника, нещодавно створений поїзд без водія пройшов випробування з більш високим рівнем автоматизації, більш високими швидкостями і меншим енергоспоживанням.

Розроблений компанією CRRC Tangshan Co. Ltd., одним з найбільших китайських виробників високошвидкісних поїздів, поїзд метро з шістьма вагонами може перевозити до 2300 осіб за одну поїздку. Тестова модель призначена для роботи на максимальній швидкості 120 км на годину, що на 50 відсотків швидше, ніж звичайні метро в містах вдома і за кордоном.

Поїзд метро здатний працювати автоматично в будь-який час, включаючи відкриття і закриття дверей, виявлення перешкод і обробку аварійних ситуацій.

Зроблений з легкої нержавіючої сталі, інтелектуальний потяг метро набагато легший за традиційні, і кожна станція може заощадити близько 4 мільйонів кіловат-годин електроенергії в рік.

Розробники впевнені, що цей поїзд метро без водія може підвищити конкурентоспроможність Китаю на міжнародному рівні в галузі залізничних перевезень, удосконалити галузі і забезпечити кращий досвід для пасажирів. Про це заявив Цао Цецянь (Cao Zeqian), дизайнер центру досліджень і розробок компанії.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанії Google дозволили створити "розумний" район у Торонто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!