Головна Новини HI-tech технології Компанія Microsoft створює новий мобільний додаток Office
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft створює новий мобільний додаток Office

Новий додаток Microsoft буде працювати на пристроях Android і iOS

11 листопада 2019, 15:37 comments1950
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft створює новий мобільний додаток Office

Компанія Microsoft розробляє новий мобільний додаток Office для пристроїв Android і iOS, який аналогічний інтерфейсу для Windows 10, але набагато корисніше. На відміну від більш легкого робочого столу, новий додаток об'єднує всі додатки і інструменти для підвищення продуктивності в єдиний інсталяційний пакет, який займає менше місця на смартфоні. Це означає, що з одним завантаженням користувач може отримати доступ до Word, Excel і PowerPoint без необхідності перемикання додатків, і навіть отримати доступ до інших функцій, таких як "Об'єктив", "Нотатки" і PDF-файли з одного місця.

Однак Office не надає нових функцій. Замість цього він об'єднує всі інструменти й функції, які вже доступні, у зручний інтерфейс. Наприклад, додаток надає користувачам швидкий доступ до їх недавніх документів і нотаток. Також є нова панель "Дії" з швидким доступом для передачі файлів, витягання тексту з зображень і управління файлами PDF, включаючи можливість підписувати документи і багато іншого.

Додаток знаходиться на ранній стадії розробки, але є попередній перегляд, який будь-хто може завантажити і використовувати для тестування нових можливостей і функцій, які очікуються до виходу остаточної версії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft представить новий браузер на початку наступного року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!