Головна Новини HI-tech технології Компанія Google посилить контроль за шкідливими програмами
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google посилить контроль за шкідливими програмами

Разом з трьома іншими компаніями Google заснувала Альянс захисту додатків для боротьби зі шкідливим програмним забезпеченням

12 листопада 2019, 11:47 comments1467
Поділіться публікацією:
Компанія Google посилить контроль за шкідливими програмами

Компанія Google посилює перевірку на шкідливість для додатків, що завантажуються в магазин Play. Всі нові додатки будуть скануватися з допомогою інструментів виявлення шкідливих програм від трьох компаній з кібербезпеки, а також власною системою Google.

У Google заявили, що їм необхідна допомога, оскільки кількість завантажуваних додатків була занадто великою, щоб впоратися з ними поодинці. Шкідливий код, виявлений ще в червні, був завантажений в додатках 400 мільйонів разів. Компанії з кібербезпеки Zimperium, Eset і Lookout будуть працювати разом над створенням того, що Google називає Альянс захисту додатків.

Чотири партнери створять комбіновану систему сканування, яка буде аналізувати програми по мірі їх проходження через конвеєр Google на шляху до пропозиції користувачам Android через магазин Google Play. Працюючи з масивними базами даних відомих шкідливих програм, поведінкових підказок і моделей машинного навчання нових загроз, сканери будуть шукати трояни, рекламне ПО, здирників, банківські шкідливі програми і фішингові атаки.

Система сканування є останньою з серії кроків, які Google зробив, щоб краще контролювати роботу магазину Play. У квітні компанія оголосила про більш серйозні перевірки для розробників, щоб вистежити "недобросовісних" кодерів, які виробляли і завантажували шкідливі або небезпечні додатки.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Google закликають користувачів оновити свої браузери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!