Головна Новини HI-tech технології Компанія Google створила власний додаток для обміну повідомленнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google створила власний додаток для обміну повідомленнями

Google створила додаток для обміну повідомленнями між Android-смартфонами

15 листопада 2019, 15:36 comments1538
Поділіться публікацією:
Компанія Google створила власний додаток для обміну повідомленнями

Компанія Google випускає одне з найбільш значних своїх оновлень для обміну повідомленнями між смартфонами з операційною системою Android. Очікується, що оновлення буде конкурувати з iMessage на iPhone.

Новий додаток для обміну повідомленнями в Android включає технологію RCS (багаті послуги зв'язку) і надає сучасні функції обміну повідомленнями, такі як обмін текстовими повідомленнями по Wi-Fi або мобільним даними замість, звичайного сигналу мобільного телефону. Є можливість обмінюватися високоякісними фотографіями і відео. Присутній груповий набір повідомлень, а також доставка і читання чеків.

Груповий обмін повідомленнями також покращиться завдяки можливості називати групи, додавати в групи і видаляти людей з них. Також можна буде бачити, чи читали люди останні повідомлення. Що стосується відправлення та отримання текстових повідомлень на інших пристроях, таких як комп'ютери, до яких звикли користувачі iPhone, то служба Google Messages for Web в браузері Chrome все ще залишається єдиним варіантом для користувачів Android.

Це корисне нововвдение для користувачів Android, які відправляють текстові повідомлення іншим користувачам з цієї ж операційною системою, але до цих пір неясно, чи допоможе це подолати розрив між користувачами iPhone і Android. В даний момент обмін текстовими повідомленнями між телефонами Android і iPhone досить безладний, крім стандартного обміну текстовими повідомленнями. Обмін фотографіями та відео між Android і iMessage надзвичайно низької якості. iMessage працює за власним стандартом Apple, а не по загальноприйнятим стандартом RCS. На жаль, немає жодних ознак того, що Apple прийме RCS для iMessage.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google буде маркувати сайти, які вантажаться повільно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!