Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія представила інтелектуальну флеш-систему нового покоління
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила інтелектуальну флеш-систему нового покоління

Huawei Dorado використовує унікальну технологію FlashLink для оптимізації взаємодії між мікросхемами і операційними системами зберігання

20 листопада 2019, 17:07 comments1546
Поділіться публікацією:
Китайська компанія представила інтелектуальну флеш-систему нового покоління

На форумі Cloud & AI Forum 2019 в Кейптауні компанія Huawei представила свій інтелектуальний продукт для зберігання даних з флеш-пам'яттю нового покоління OceanStor Dorado. Він працює з допомогою потужних процесорах Kunpeng і Ascend.

Huawei Dorado використовує унікальну технологію FlashLink для оптимізації взаємодії між мікросхемами (включаючи мікросхеми ЦП, мікросхеми контролерів SSD і мікросхеми AI) і операційними системами зберігання. Вона повністю розкриває можливості флеш-пам'яті з інтелектуальним прискоренням AI.

Продуктивність флеш-системи становить до 20 мільйонів операцій введення-виведення в секунду з затримкою менше 0,5 мс, що на 100% більше, ніж у конкурентів. У системі використовується повністю взаємопов'язана активна архітектура SmartMatrix, яка допускає відмову 7 з 8 контролерів. Це найвищий показник в галузі (більшість постачальників допускають відмову тільки до 3 з 4 контролерів), який забезпечує постійну роботу і основні послуги.

На додачу до високої продуктивності та надійності, Huawei Dorado допомагає знизити витрати при одночасному підвищенні ефективності. Huawei Dorado може забезпечити коефіцієнт зменшення даних як мінімум на 20% вище, ніж у середньому по галузі, і на 33% більш високу щільність ємності через власні розробки твердотільних накопичувачів високої щільності Palm.

Ґрунтуючись на цих нових технологіях, Huawei Dorado може допомогти клієнтам скоротити витрати на Opex на 30% у порівнянні з рішеннями інших виробників. Крім того, об'єднання нової серії з програмою Flash Only Plus дозволяє клієнтам користуватися найбільш передовими перевагами зберігання даних на всіх флеш-накопичувачах і досвідом обслуговування найбільш економічним способом.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei представила смартфон Mate X.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!