Головна Новини HI-tech технології Twitter дозволив користувачам приховувати відповіді до своїх публікацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter дозволив користувачам приховувати відповіді до своїх публікацій

Під час тестування цієї функції з'ясувалося, що більшість людей приховують відповіді, які вони вважають недоречними або дратівливими

22 листопада 2019, 02:23 comments1454
Поділіться публікацією:
Twitter дозволив користувачам приховувати відповіді до своїх публікацій

Соціальна мережа Twitter створила нову функцію, яка дозволить користувачам приховувати коментарі до своїх дописів. Про це повідомили в компанії.

Повідомляється, що компанія для того, щоб надати користувачам більше контролю над бесідами,  протестувала функцію, що дозволяє приховувати відповіді до повідомлень в Twitter. У компанії зазначили, що таким чином користувачі зможуть почуватися безпечніше і комфортніше під час розмов.

Під час тестування цієї функції з'ясувалося, що більшість людей приховують відповіді, які вони вважають недоречними або дратівливими. При цьому 85% користувачів, які приховували ті чи інші відповіді, не вдавалися до блокування користувачів, які залишили ці коментарі.

Можливість приховувати відповіді торкнеться всіх користувачів по всьому світу на пристроях iOS, Android, а також в Twitter Lite і twitter.com.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", уряд США відстрочив санкції проти компанії Huawei. На початку цього року, пославшись на заклопотаність з приводу електронного шпигунства, Сполучені Штати зробили спробу обмежити закупівлю обладнання у "іноземних супротивників". Це рішення було спрямоване безпосередньо на компанію Huawei, оскільки офіційні особи висловили стурбованість тим, що китайський уряд може використовувати її, щоб шпигувати за американцями. У свою чергу, компанія Huawei заперечує будь-які обвинувачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!