Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск представив довгоочікуваний пікап Cybertruck
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск представив довгоочікуваний пікап Cybertruck

Вікна пікапа Cybertruck були розбиті під час демонстрації їх надійності

22 листопада 2019, 10:53 comments4152
Поділіться публікацією:








Ілон Маск представив довгоочікуваний пікап Cybertruck

Компанія Tesla представила свій пікап Cybertruck, але не без конфузу. Вікна електромобіля були розбиті під час демонстрації, яка повинна була показати, як важко це зробити. Ілон Маск зазначив, що це лише привід і далі досягати досконалості.

Вантажівка була представлена в Хоторні, штат Каліфорнія, де його дивна конструкція з нержавіючої сталі була зустрінута не лише захопленням, а й подивом. 

"Люди, ймовірно, не обійдуться без цього. Це схоже на вантажну версію DeLorean з Back To The Future", — сказала Джессіка Колдуелл з ринку транспортних засобів Edmunds.

Вантажівка Tesla буде продаватися за ціною від 39 900 доларів США за модель з пробігом 402 км, в той час як найдорожча модель вартістю 69 900 доларів США буде мати пробіг 500 миль. Tesla заявила, що вантажівка вміщує до шести дорослих пасажирів і перевозить вантаж вагою 3500 фунтів.

Ілон Маск заявив, що попередні замовлення розпочнуться негайно, а виробництво буде запущено в кінці 2021 року. Але слід враховувати, що Маск любить вносити корективи в заявлені терміни і переносити все на кращі часи.

Ринок пікапів дарує значні можливості Tesla. Компанія вдосконалює технологію акумуляторів, а це означає, що переносити важкі вантажі на великі відстані тепер практичніше. За даними Edmunds, на великі вантажівки припадало 14,4% продажів нових автомобілів до жовтня цього року порівняно з 12,6% у 2015 році. Середня вартість продажів автомобілів становить понад 50 000 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", у електровантажівки Tesla Semi з'явився двійник.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!