Головна Новини HI-tech технології Південнокорейський автовиробник Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейський автовиробник Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика

Концепт гібридного позашляховика Vision T є попереднім поданням для наступного покоління глобальної мови дизайну бренду Sensuous Sportiness

22 листопада 2019, 12:14 comments2292
Поділіться публікацією:
Південнокорейський автовиробник Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика

Південнокорейський автовиробник Hyundai представив концепцію гібридного позашляховика Vision T на автосалоні в Лос-Анджелесі. Він створювався Центром дизайну Hyundai, як попереднє подання для наступного покоління глобальної мови дизайну бренду Sensuous Sportiness. Маючи форму компактного кросовера, концепт має м'язистий бічний профіль у поєднанні з виступаючими ґратами спереду, схожими за формою і розміром на нову Sonata.

Ідеї дизайну, які реалізувалися в оновленому седані, отримали подальший розвиток з Vision T, і це особливо помітно у передній частині, де масивна решітка грає ще більш домінуючу роль, залишаючись закритою, коли автомобіль нерухомий. Як тільки він знаходиться в русі, кожна окрема комірка конструкції решітки продовжує рухатися в заданій послідовності, створюючи "дійсно динамічну поведінку".

Подібно електромобілю Kia Futuron, Vision T має вбудовану систему прихованих фар, яка за першою вимогою перетворюється в повністю функціональне освітлення. Південнокорейська компанія заявляє, що представляє "наступне покоління цієї дизайнерської інновації Hyundai". Ймовірно, ми зможемо побачити щось подібне в майбутніх виробничих моделях.

Концепція виконана в матово-зеленому кольорі, її довжина становить 181,5 дюйма (4,61 метра), ширина 79,3 дюйма (2,01 метра), а колісна база 110,4 дюйма (2,8 метра). Будучи гібридним додатковим модулем, Vision T має порт зарядки, який розташований на бічній панелі переднього пасажира і має ковзну кришку. Коли автомобіль підключений до мережі, Blue Drive горить прямо під портом, а рівень зарядки акумулятора візуально відображається зовні. Точних параметрів силової установки немає.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейський автовиробник Hyundai представив вантажівку на водневому паливі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!