Головна Новини HI-tech технології У Китаї заборонили діяльність криптовалютної біржі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї заборонили діяльність криптовалютної біржі

Китайська влада підозрює криптовалюну біржу BISS в порушенні законодавства країни

25 листопада 2019, 16:30 comments1472
Поділіться публікацією:
У Китаї заборонили діяльність криптовалютної біржі

Китайська влада закрила біржу криптовалют BISS і заарештувала десять осіб, підозрюваних у причетності до її операцій. Місцеві ЗМІ повідомили про дії китайської влади 22 листопада, але залишається невідомим, коли сталася подія.

У той же день партнер-засновник інвестиційної компанії Primitive Ventures, яка базується на блокчейні, Довей Ван заявив в Twitter, що все сталося два тижні тому. Однак новина була опублікована набагато пізніше. Він також заявив, що криптоспільнота країни була в курсі подій.

У повідомленні в блозі, опублікованому 18 листопада, біржа криптовалют BISS розглянула проблеми виведення користувачів. Фірма також підтвердила, що китайські власті припинили її діяльність: "Згідно з ринкових джерел, вважається, що діяльність BISS була припинена після того, як регулюючі органи Китаю провели розслідування щодо послуг, пропонованих користувачам. З'ясувалося, що вони не відповідають нормативам контролю за рухом капіталу в Китаї".

Компанія оголосила в спеціальному комюніке, що операції були зупинені на час, поки влада вивчала справу. Це було зроблено, щоб захистити інтереси користувачів. Нарешті, біржа також зазначила, що має намір в повній мірі співпрацювати з китайськими правоохоронними органами.

Як повідомляв портал Cointelegraph минулого тижня, влада Шеньчженя виявила загалом 39 бірж, які порушують закони Китаю щодо торгівлі криптовалютами. Крім того, китайська технологічна столиця Шеньчжень недавно випустила попередження проти незаконної діяльності, пов'язаної з криптовалютами, включаючи їх обмін.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп розповів про своє ставлення до криптовалют.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!