Головна Новини HI-tech технології У Таїланді представили седан Honda City п'ятого покоління
commentss НОВИНИ Всі новини

У Таїланді представили седан Honda City п'ятого покоління

Новий седан Honda City буде поставлятися з безліччю змін дизайну і технічних характеристик

27 листопада 2019, 11:09 comments1744
Поділіться публікацією:
У Таїланді представили седан Honda City п'ятого покоління

Довгоочікувана Honda City п'ятого покоління була представлена в Таїланді. Новий седан поставляється з безліччю змін не тільки в екстер'єрі та інтер'єрі, але і під капотом. Очікується, що він буде запущений в Індії в 2020 році.

City п'ятого покоління з повністю відреставрованою лицьовою панеллю на кузові Honda Civic 2019 року виглядає більш спортивним, ніж коли-небудь. Він має такі особливості, як хромована передня решітка, фари проектора зі світлодіодними ДХО, світлодіодні задні ліхтарі, антена з плавцем, акрилові плавники і нові 15-дюймові легкосплавні диски, щоб надати йому сміливий вигляд.

Салон нового покоління Honda City більш просторий, ніж у його попередника. Крім того, коефіцієнт розкоші збільшився в рази. Чорні інтер'єри доповнюються двоколірними (слонова кістка / чорне) шкіряними сидіннями, консоллю Piano Black і хромованими внутрішніми ручками дверей. Багатофункціональне рульове колесо, MID з підсвічуванням, 8-дюймовий покращений звук з сенсорним дисплеєм з Apple CarPlay і Siri Voice Control, а також автоматична система кондиціонування повітря додають відчуття преміум-класу.

Говорячи про безпеку, Honda City 2020 має такі особливості, як структура кузова G-force, шість подушок безпеки, антиблокувальна гальмівна система з електронним розподілом гальм, система забезпечення стійкості транспортного засобу, система допомоги при русі по схилу й багатокутна камера заднього виду.

Honda City оснащена новим 3-циліндровим 12-клапанним 1,0-літровим турбодвигуном VTEC потужністю 122 кінські сили і максимальним обертовим моментом 173 Нм. Двигун з'єднаний з варіатором (безступінчата трансмісія) з опцією зміщення лопаті.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honda показала гуманоїдного робота-рятувальника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!