Головна Новини HI-tech технології Голосовий помічник Alexa зможе виражати емоції
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосовий помічник Alexa зможе виражати емоції

Голосовий помічник від Amazon зможе відповідати на запити "щасливим / збудженим" і "розчарованим / співчуваючим" тоном

27 листопада 2019, 15:40 comments1633
Поділіться публікацією:
Голосовий помічник Alexa зможе виражати емоції

Незабаром пользовати Alexa зможуть почути більше емоцій від роботизованого голосу "розумного" помічника. Компанія Amazon оголосила, що розробники працюють над тим, щоб Alexa відповідала на запитання користувачів з США "щасливим / збудженим" або "розчарованим / чуйним" тоном.

Amazon пропонує, наприклад, використовувати тональність "щасливий / збуджений", коли Alexa відповідає на питання про якісь приємні дрібниці. Тональність "розчарований / співчуваючий" можна використовувати, коли користувач запитує спортивні результати і його улюблена команда програла.

Це не перша нова інтонація Amazon для Alexa, оскільки в січні вона випустила голос, схожий на новинну розсилку для клієнтів із США. У сьогоднішньому блозі компанія Amazon оголосила, що розробники можуть використовувати інший новий "тематично орієнтований" голос, який призначається для обговорення музики. Обидва голоси мають трохи різні інтонації, ніж стандартний голос Alexa. Вони звучать набагато ближче до голосу диктора або ді-джея, який ви можете почути по радіо. Amazon також заявив, що розробники тепер можуть включити голос диктора з австралійським акцентом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon запускає власний безкоштовний музичний стрімінг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!