Головна Новини HI-tech технології Головний дизайнер Apple пішов з посади
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний дизайнер Apple пішов з посади

Тепер знаменитий дизайнер Apple займеться проектуванням і будівництвом нової штаб-квартири компанії

28 листопада 2019, 15:02 comments1549
Поділіться публікацією:
Головний дизайнер Apple пішов з посади

Знаменитий дизайнер Джоні Айв зник зі сторінки лідерів Apple. Очевидно, це означає, що його час у керівних структурах компанії закінчилося. Джоні Айв приєднався до компанії Apple в 1992 році і очолював команду дизайнерів з 1996 року.

Останній день Джонні Айва в Apple завжди був загадкою. Ходили лише чутки, що він залишить посаду в цьому році. Деякі експерти вважають, що Айв вже давно відмовився від розробки дизайну продуктів Apple після того, як став більше займатися проектуванням і будівництвом нової штаб-квартири компанії.

sL49om0z6NgyeNPfX30yf85PV.png

Тепер Apple стане клієнтом нової дизайнерської компанії Айва LoveFrom, яку він заснував у співпраці зі своїм давнім другом і співробітником Марком Ньюсоном. "Apple продовжить отримувати вигоду з талантів Джоні, працюючи безпосередньо з ним над ексклюзивними проектами, а також завдяки постійній роботі блискучої захопленої команди дизайнерів, яку він створив", — повідомив генеральний директор Apple Тім Кук. За розробку програмного і апаратного забезпечення тепер відповідає головний операційний директор Джефф Вільямс.

Тепер фірма LoveFrom буде в центрі уваги. У Айва і Ньюсона давня історія співробітництва, включаючи Apple Watch, кільце з діамантом і різдвяну ялинку. Хто знає, якщо пощастить, може громадськість побачить міфічний дизайн "Apple car"? Айв і Ньюсон давно оплакували стан сучасного автомобільного дизайну, і збиралися внести свій вклад у виправлення цієї ситуації.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple планує продати більше 100 мільйонів iPhone 12.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!