Головна Новини HI-tech технології Британців зобов'язали зареєструвати свої дрони
commentss НОВИНИ Всі новини

Британців зобов'язали зареєструвати свої дрони

Кожен власник дрону повинен пройти безкоштовне онлайн-опитування і зареєструвати свій безпілотник

29 листопада 2019, 16:55 comments1606
Поділіться публікацією:
Британців зобов'язали зареєструвати свої дрони

Британські власники та оператори дронів повинні зареєструвати свої дані в Управлінні цивільної авіації (CAA) до кінця листопада або заплатити штраф у розмірі 1000 фунтів стерлінгів. Будь-хто, хто керує безпілотником вагою більше 250 г (8,8 унції), повинен зареєструвати його в регуляторі за допомогою онлайн-сервісу.

Оператор апарата повинен бути старше 18 років і платити податок у розмірі 9 фунтів стерлінгів на рік. За оцінками CAA, у Великій Британії налічується 130 000 користувачів безпілотних літальних апаратів, але на даний момент зареєстровано тільки близько 50 000 осіб. Будь-яка людина будь-якого віку може керувати дроном, якщо вона пройде безкоштовне онлайн-опитування і зареєструє свій безпілотник.

Такі заходи були вжиті у зв'язку з потенційною загрозою з боку дронів. У грудні 2018 року поява безпілотників на злітно-посадковій смузі в аеропорту Гатвік викликала хаос серед тисяч громадян. Це призвело також до скасування або перенаправлення близько 1000 рейсів протягом 36 годин.

Саймон Сміт, пілот-інструктор в школі Phantom Flight School в Мейдстоне, Кент, висловив думку, що нові правила можуть допомогти зберегти небо в безпеці.

Як повідомляло видання "Коментарі", Китай почав виробляти повністю автономні бойові дрони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!