Головна Новини HI-tech технології Студія Manyone запустить в роботу високошвидкісний магнітний поїзд Airslider, який замінить літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Студія Manyone запустить в роботу високошвидкісний магнітний поїзд Airslider, який замінить літаки

Пересуватися високошвидкісний потяг Airslider буде над Землею – транспортні шляхи будуть розміщені в повітрі за принципом гігантського метро

1 грудня 2019, 19:54 comments2330
Поділіться публікацією:
Студія Manyone запустить в роботу високошвидкісний магнітний поїзд Airslider, який замінить літаки

Стратегічна дизайн-студія Manyone активно працює над пошуком радикальних альтернатив повітряним перельотам. Одна з недавніх її пропозицій – це високошвидкісний магнітний поїзд, який здатний замінити перельоти і об'єднати своїми шляхами кілька континентів: Африку, Європу і Азію. Про це пише видання Building-Tech.

Новий транспортний засіб отримав назву Airslider. За наданими компанією-виробником даними, цей високошвидкісний потяг являє собою електричний склад. Пересуватися він буде над Землею – транспортні шляхи будуть розміщені в повітрі за принципом гігантського метро (з'єднавши кілька континентів).

На даний момент також відомо, що магнітний поїзд може набрати швидкість, подібну багатьом авіалайнерам – 800 км/год, як максимум. У повідомленні сказано, що пересування на такому транспортному засобі не зможе зрівнятися, приміром, з Hyperloop, проте зможе стати найшвидшим наземним способом пересування з материка на материк.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що згідно з фінансовим планом "Укрзалізниці", на 2020 рік передбачена індексація тарифів на пасажирські перевезення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!