Головна Новини HI-tech технології Китайська компанія створила пауербанк з підігрівом для рук
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія створила пауербанк з підігрівом для рук

Компанія Xiaomi створила пауербанк з двостороннім нагріванням при постійній температурі 52 градуси

2 грудня 2019, 15:55 comments1664
Поділіться публікацією:
Китайська компанія створила пауербанк з підігрівом для рук

Компанія Xiaomi, поряд з випуском смартфонів, також відома випуском деяких унікальних допоміжних пристроїв та аксесуарів. Сьогодні компанія запустила невеликий пауербанк, який також працює як грілка для рук. Він чудово підходить для зимового сезону.

Грілка для рук забезпечує двостороннє нагрівання при постійній температурі 52 градуси. Що стосується дизайну, він виглядає як невелике ретро-радіо. Компанія стверджує, що корпус зроблений з алюмінію, який може швидко проводити тепло. Що стосується безпеки, то Xiaomi стверджує, що пристрій виготовлено з використанням багатокомпонентної композитної технології і в поєднанні з вогнетривким АБС робить його безпечним і надійним.

На пристрої видно дві кнопки. Натискання лівої кнопки керує функцією живлення мобільного пристрою, а також відображує рівень живлення, що лишився в присторої. Натискання правої кнопки протягом приблизно трьох секунд активує функцію нагріву, а також відображає поточну температуру. Як тільки функція ручного підігріву активована, блок живлення швидко починає нагріватися протягом п'яти секунд. Коли він досягає 52 градусів, підтримує постійну температуру, що дуже корисно в зимовий період.

Як ми вже згадували, банк харчування невеликий, з батареї ємністю 5000 мАч. Це може бути корисно для екстреної зарядки і поставляється з вбудованими заходами безпеки, такими як автоматичне відключення живлення і захист від перезарядження.

Цей новий Xiaomi Powerbank і грілка для рук випускаються в трьох колірних варіантах — зелений, рожевий і червоний. Тепер він доступний для покупки в Китаї за ціною приблизно 20 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила власну "розумне" ліжко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!