Головна Новини HI-tech технології У Данії випробують потяги на сонячних батареях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Данії випробують потяги на сонячних батареях

Потяги з батареями повинні бути випробувані на двох залізничних лініях в Данії в 2020 році

2 грудня 2019, 17:13 comments3363
Поділіться публікацією:
У Данії випробують потяги на сонячних батареях

Міністр транспорту Данії Бенні Енгельбрехт досяг угоди з регіональними властями в Копенгагені, Зеландії і Центральній Ютландії про проведення випробувань поїздів з живленням від батарей на двох різних залізничних лініях. Про операцію було оголошено Міністерством транспорту та житлового будівництва в спеціальному прес-релізі.
Акумуляторні потяги планується прокласти на ділянці між Хельсингером і Хиллеродом в Північній Зеландії і на лінії Лемвиг в північній частині Західної Ютландії з кінця 2020 року і на початку 2021 року.
Енгельбрехт сказав, що вважає акумуляторні потяги корисними для клімату і збирається сприяти будівництву невеликих залізниць, зокрема, для переходу з дизельного палива на електроенергію.
"Потяги на акумуляторах можуть не тільки знизити викиди CO2 в Данії, але і допомогти створити основу для поліпшення транспортних систем. Загалом, є багато свідчень того, що акумуляторні поїзди можуть стати важливою частиною майбутньої залізничної експлуатації в Данії", — сказав міністр.
Потяги з батареями в даний час використовуються в випробувальних операціях з пасажирами в Австрії. Також вони проходять випробування в Німеччині, де розміщені замовлення на поїзди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!