Головна Новини HI-tech технології Безпілотні таксі з'явилися на вулицях китайського міста Гуанчжоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Безпілотні таксі з'явилися на вулицях китайського міста Гуанчжоу

Автономна компанія WeRide запустила проект по тестуванню безпілотних таксі у Гуанчжоу

2 грудня 2019, 17:41 comments1599
Поділіться публікацією:
Безпілотні таксі з'явилися на вулицях китайського міста Гуанчжоу

Автономна компанія WeRide, підтримувана Qiming Venture Partners рівня 4 (L4), зробила ще один важливий крок вперед в комерціалізації RoboTaxi. Проект буде запущений в дослідну експлуатацію в Гуанчжоу, як перший автопарк таксі в містах першого рівня Китаю.

WeRide керує своїми безпілотними таксі в Гуанчжоу через підприємтсво WeRide RoboTaxi, яке було створено спільно WeRide, Guangzhou Baiyun Car Renting Group Co., Ltd. і Guangzhou Science City на початку серпня.

Повідомляється, що на міських відкритих дорогах округу Хуанпу і зони розвитку Гуанчжоу будуть працювати десятки таксі, які будуть їздити самостійно, охоплюючи площу в 144,65 квадратних кілометрів. Вартість таксі відповідає чинному стандарту тарифікації таксі Zhoukou. Автопарк використовує виключно електричні моделі Nissan і оснащений новітніми програмними і апаратними рішеннями WeRide для автопілота L4.

Щоб оптимізувати враження від поїздки, WeRide запустив продукт для оперативної візуалізації "WeRideViz" два тижні тому. Спираючись на алгоритм і технологію AI, WeRideViz може передавати пасажирам інформацію про RoboTaxi і його околицях в режимі реального часу зі швидкістю 60 кадрів в секунду і взаємодіяти з автономними транспортними засобами та пасажирами для підвищення безпеки пасажирів.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Сінгапурі запустили перше в світі безпілотне таксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!