Головна Новини HI-tech технології Британський автовиробник Jaguar удосконалив суперкар F-Type
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський автовиробник Jaguar удосконалив суперкар F-Type

Автовиробник Jaguar провів масштабні оновлення для свого флагманського спортивного автомобіля F-Type моделі 2019 року

3 грудня 2019, 16:08 comments2122
Поділіться публікацією:
Британський автовиробник Jaguar удосконалив суперкар F-Type

Британський автовиробник Jaguar оновив свій флагманський спортивний автомобіль F-Type моделі 2019 року. Дводверне купе і конвертована версія Jaguar F-Type отримають безліч оновлень функцій протягом нового року. Оновлення будуть включати більший інформаційно-розважальний екран, спеціальні опції забарвлення і векторизацію крутного моменту. Оновлений F-Type також отримає нову систему маркування, засновану на потужності. Візуально ж випуск 2019 року не зазнає ніяких змін.

Всередині суперкар Jaguar F-Type 2019 року включає в себе новий 10-дюймовий інформаційно-розважальний екран InControl Touch Pro в стандартній комплектації. Однак пристрій поки не підтримує Apple CarPlay або Android Auto. Jaguar заявив, що інформаційно-розважальна система отримає оновлення в кінці цього року. Також є нова обробка для вентиляційних отворів та безкаркасне дзеркало заднього виду.

Ще одне велике оновлення включає в себе нову систему векторного регулювання крутного моменту на Jaguar F-Type 2019 року. Варіанти двигуна на Jaguar F-Type включають 2,0-літровий чотирициліндровий двигун на купе початкового рівня.

Ціни на Jaguar F-Type 2019 року починаються з 50 810 фунтів за базову версію купе, в той час як кабріолет SVR з чудовим асортиментом коштує 118 235 фунтів. Автовиробник почав приймати замовлення на випуск 2019 року у Великій Британії, а поставки почнуться в наступному місяці.

Як повідомляло видання "Коментарі", розроблено перший український електромобіль — Himera.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!