Головна Новини HI-tech технології Мексиканська поліція пересяде на електромобілі Tesla Cybertruck
commentss НОВИНИ Всі новини

Мексиканська поліція пересяде на електромобілі Tesla Cybertruck

Влада міста Сан-Луїс-Потосі зробила замовлення на п'ятнадцять електропікапів Tesla Cybertruck

6 грудня 2019, 11:34 comments2685
Поділіться публікацією:
Мексиканська поліція пересяде на електромобілі Tesla Cybertruck

Місто Сан-Луїс-Потосі, Мексика, планує поповнити свій парк поліцейських автомашин, зробивши досить солідне замовлення на 15 електропікапів Tesla. Місто в центральній частині країни є останнім, яке висловило бажання залучити транспортні засоби з нульовим рівнем викидів для служби в поліції.

Мексиканське новинне видання El Imparcial повідомило про замовлення Cybertruck після того, як мер Сан-Луїс-Потосі Адріан Еспер Карденас офіційно оголосив про це. Мер сказав, що замовлення було актом "здорового глузду", оскільки місто очікують значно більш низькі витрати на технічне обслуговування порівняно з його парком автомобілів на бензині. Загальновідомо, що електромобілі простіше обслуговувати. Мер Карденас також сказав, що електричні вантажівки будуть використовуватися для різних інших завдань у місті. Наприклад, переміщення водопровідних труб і сміттєвих контейнерів.

Всього Tesla поставить в місто 10 моделей з двома двигунами і п'ять трехмоторных пікапів. Поки неясно, які будуть задіяні для обслуговування міста та інших завдань, а які з них будуть носити ліврею місцевої поліції. Звістка про замовлення з Сан-Луїс-Потосі слідує за підтвердженням того, що знаменита поліція Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах також розмістила замовлення як мінімум на один Tesla Cybertruck. Дубайський парк поліцейських машин сам по собі є легендим і включає в себе безліч суперкарів і спортивних автомобілів.

Як повідомляло видання "Коментарі", поліція Дубая буде патрулювати вулиці на електромобілях Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!