Головна Новини HI-tech технології Німецька компанія BigRep представила 3D-друкований електромобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька компанія BigRep представила 3D-друкований електромобіль

Німецька компанія BigRep продемонструвала електромобіль, повністю надрукований на 3D-принтері

6 грудня 2019, 16:40 comments2484
Поділіться публікацією:
Німецька компанія BigRep представила 3D-друкований електромобіль

Німецький фахівець з великомасштабного 3D-друку BigRep представив на виставці Formnext 2019 надрукований на 3D-принтері електромобіль LOCI.

Вражаючий автомобіль показує можливості широкоформатного друку 3D-принтерів BigRep. Але він також демонструє важливу нову технологію берлінської компанії: BigRep Part DNA впроваджує в 3D-друковані деталі унікальні чіпи NFC, які інженери можуть потім сканувати за допомогою мобільного пристрою для легкої ідентифікації.

3D-друкарська машина LOCI є "транспортним рішенням останньої милі" для міських умов. Ці умови можуть включати в себе аеропорти і залізничні станції, транспорт в кампусі, місцеві поставки і щоденні робочі поїздки. Розроблений NOWLAB, інноваційним консультантом BigRep, автомобіль також є автономним і електричним.

Однією з найбільш цікавих особливостей LOCI є використання нової технології Part DNA компанії BigRep. Ця технологія використовує чіпи NFC, вбудовані деталі з 3D-печаткою, які інженери можуть сканувати за допомогою мобільного пристрою. Тому деталі стають легко впізнаваними. BigRep планує майбутню інтеграцію з датчиками для моніторингу стану деталі і надання інформації про технічне обслуговування або заміну.

Але LOCI також є вражаючим досягненням в області 3D-друку. Автомобіль складається з 14 унікальних деталей і має розміри 85 x 146 x 285 см. Найбільша частина має розміри 100 x 60 x 70 см. Для створення цих деталей BigRep використовував принтери, такі як BigRep PRO, BigRep Studio G2 і BigRep ONE.

Як повідомляло видання "Коментарі", розроблено перший український електромобіль — Himera.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!