Головна Новини HI-tech технології Мільйони смартфонів втратять підтримку WhatsApp
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйони смартфонів втратять підтримку WhatsApp

WhatsApp припинить підтримку мільйонів застарілих мобільних платформ з 1 лютого 2020 року

10 грудня 2019, 11:19 comments1633
Поділіться публікацією:
Мільйони смартфонів втратять підтримку WhatsApp

Комунікаційний сервіс WhatsApp перестане працювати на мільйонах телефонів в найближчі пару місяців, оскільки компанія припиняє підтримку деяких старих мобільних платформ. З 1 лютого 2020 року WhatsApp більше не буде підтримуватися будь-який iPhone з iOS 8 або більш пізньої версії, а також будь-який пристрій з версією Android 2.3.7 або більш старою.

Користувачі цих операційних систем вже не можуть створювати нові облікові записи WhatsApp або повторно перевіряти наявні облікові записи. Крім того, WhatsApp припиняє підтримку всіх телефонів Windows з 31 грудня 2019 року — в той же місяць, коли Microsoft припиняє підтримку своєї ОС Windows 10 Mobile.

WhatsApp поступово припиняє підтримку платформ, які "не пропонують тих можливостей, які нам необхідні для розширення нашого додатку в майбутньому. Оскільки ми більше не ведемо активну розробку для цих операційних систем, деякі функції можуть припинити працювати в будь-який час".

Служба обміну повідомленнями, що належить Facebook, продовжить надавати підтримку пристроїв під управлінням Android 4.0.3 і більш пізніх версій і iPhone під управлінням iOS 9 і більш пізніх версій. Деякі телефони з операційною системою Linux KaiOS 2.5.1 і старше, включаючи JioPhone і JioPhone 2, також все ще підтримуються.

У попередньому пості WhatsApp заявив: "Це було важке для нас рішення, але правильне, щоб дати людям кращі способи підтримувати зв'язок з друзями, родиною та близькими за допомогою WhatsApp".

Як повідомляло видання "Коментарі", WhatsApp отримав функцію "очікування виклику".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!