Головна Новини HI-tech технології Нідерландський банк створює сервіс для зберігання криптовалют
commentss НОВИНИ Всі новини

Нідерландський банк створює сервіс для зберігання криптовалют

Нідерландський банк ING створює сервіс для зберігання активів криптовалюти

12 грудня 2019, 16:32 comments1524
Поділіться публікацією:
Нідерландський банк створює сервіс для зберігання криптовалют

Нідерландський банк ING розробляє рішення щодо зберігання цифрових активів. У зв'язку із зростаючим інтересом до цифрових активів нідерландська міжнародна корпорація банківських і фінансових послуг ING знову прагне розширити свої послуги в індустрії кріптовалюти, розробивши кастодіальне рішення для зберігання цифрових активів своїх клієнтів, повідомляє Reuters.

Незважаючи на те, що проект все ще знаходиться на ранній стадії, ING вважає, що рішення для крипто-сховищ надасть клієнтам доступ до криптовалют без будь-яких проблем з регулюванням. ING повідомив Reuters в письмовій заяві, що вони "бачать зростаючі можливості щодо цифрових активів як на забезпечених активами, так і на власних токенах безпеки", додавши, що вони "особливо зосереджені на розробці технологій, що лежать в основі цифрових активів, щоб забезпечити своїм клієнтам зручний спосіб отримати доступ до развивающемуся сектору".

В даний час все більша кількість фінансових корпорацій розглядають питання про те, яку вигоду вони отримають від технології блокчейна або пропонують рішення для зберігання та інші супутні послуги в криптографічному секторі. Кожна фінансова установа має свою спеціалізацію і розробило блокчейн-рішення. Наприклад, деякі банки вже створили блокчейн-платформи для транскордонних грошових переказів та розрахунків за кредитами, щоб скоротити час обробки і вартість.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп розповів про своє ставлення до криптовалют.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!