Головна Новини HI-tech технології Відеохостинг YouTube активізує боротьбу з "токсичним" контентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеохостинг YouTube активізує боротьбу з "токсичним" контентом

Відеохостинг YouTube буде видаляти контент, який містить образи на ґрунті раси і сексуальної орієнтації

13 грудня 2019, 11:02 comments1682
Поділіться публікацією:
Відеохостинг YouTube активізує боротьбу з "токсичним" контентом

Відеохостинг YouTube оголосив, що заборонить контент, який ображає кого-небудь за ознакою раси, статі або сексуальної орієнтації. Ці заходи є частиною його політики з протидії переслідуванням.

"Ми більше не будемо допускати контент, який свідомо ображає когось на підставі захищених атрибутів, таких як його раса, гендерна ідентифікація або сексуальна орієнтація", — заявив Метт Хелпрін, віце-президент і глобальний керівник відділу довіри і безпеки на YouTube.

Такі кроки YouTube здійснив після того, як відеохостинг звинуватили у лояльному ставленні до контенту, який розпалює ненависть. Наприклад, журналіст Карлос Мазу, який ідентифікує себе як гея і латиноамериканця, розкритикував YouTube за те, що він дозволив Стівену Краудеру, представнику правого руху, розмістити провокаційне відео. Воно зібрало мільйони переглядів.

YouTube відповів серією твітів. Він заявив, що відео Краудера не порушують умови обслуговування. Потім він змінив курс і заявив, що припинить монетизацію даного відеоролика. Таким чином, Краудер перестав отримувати дохід від реклами. У свою чергу, Краудер відповів у спеціальному відео, що його право на свободу слова було порушене.

В оновленні політики YouTube компанія заявила, що видалить ворожий контент і повністю закриє канал в разі повторних порушень. Це буде стосуватися і будь-яких інших користувачів і каналів, які розповсюджуватимуть "токсичний" контент.

Як повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, що на YouTube найбільше дивилися українці в 2019 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!