Головна Новини HI-tech технології Автовиробник Ferrari не випустить власний електромобіль раніше 2025 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Ferrari не випустить власний електромобіль раніше 2025 року

Компанія Ferrari не випустить повністю електричний автомобіль раніше 2025 року

13 грудня 2019, 15:37 comments1635
Поділіться публікацією:
Автовиробник Ferrari не випустить власний електромобіль раніше 2025 року

Автовиробник Ferrari не випустить власний електрокар раніше 2025 року. Причина такої затримки полягає в тому, що технологія батарей вимагає подальшого розвитку, повідомив виконавчий директор компанії Луї Каміллері.

Автовиробник вже раніше повідомляв, що повністю електричний автомобіль буде доступний тільки після того, як у 2022 році буде завершено поточний промисловий план. Аналітики кажуть, що не очікували появи електрокара Ferrari до 2023 року, але останні відомості припускають, що фактичний запуск може бути ще пізніше.

Каміллері розповів, що Ferrari "безумовно" створить повністю електричний автомобіль Grand Tourer (GT), але в "поточному найближчому майбутньому компанія буде створювати лише гібридні автомобілі. Раніше в цьому році Ferrari представила SF 90 Stradale, свій перший гібридний автомобіль серійного виробництва. Ferrari сподівається, що 60% її автомобілів, проданих до 2022 року, будуть гібридними.

Каміллері також повідомив, що група також розглядає альтернативні технології для своїх автомобілів, у тому числі водень і біопаливо. "Ми дивимося на різні трансмісії і намагаємося зрозуміти, що буде найбільш ефективним і дієвим з точки зору нашого бачення автомобілів Ferrari в майбутньому", — заявив він.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ferrari представила джойстик для керування автомобілем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!