Головна Новини HI-tech технології Супутникові знімки Google охоплюють 58 мільйонів квадратних миль
commentss НОВИНИ Всі новини

Супутникові знімки Google охоплюють 58 мільйонів квадратних миль

Технологічний гігант Google представив мільйони квадратних миль знятих шляхів і вулиць

16 грудня 2019, 12:17 comments1503
Поділіться публікацією:
Супутникові знімки Google охоплюють 58 мільйонів квадратних миль

Компанія Google робить свої картографічні продукти більш інформативними і захоплюючими завдяки використанню зображень. Тепер технологічний гігант дає більш глибокий погляд на процес створення карт. Компанія повідомила, що на даний момент вона отримала 16 мільйонів миль зображень для Street View. Цього достатньо для того, щоб обвести земну кулю 400 разів. Крім того, в повідомленні говориться, що в Google Earth є 58 мільйонів квадратних миль супутникових зображень високої чіткості, які можна переглядати. Ці зображення покривають райони, де проживає понад 98 відсотків населення. Як відзначає CNET, Google вперше публікує цифри, що розкривають область застосування Maps, одного з найпопулярніших продуктів.

Технічний гігант також обговорив методи, які він використовує, щоб захопити якомога більше зображень карти. Відомо, що він використовує автомобілі Street View, обладнані камерами, які можуть робити фотографії під різними кутами в процесі руху. У райони, де водіння неможливе, наприклад, у заповідниках і обширних районах без доріг, технологічний гігант відправляє людей, обладнаних рюкзаками Street View Trekker.

Крім того, Google пояснив, що використовує метод під назвою фотограмметрія для зшивання декількох зображень разом. Фактично, технологічний гігант використовує той же метод, щоб викликати в уяві досвід віртуальної реальності, включаючи віртуальний тур по Версалю, який він створив для користувачів HTC Vive і Oculus Rift.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google представить спеціальний гаджет для Android TV.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!