Головна Новини HI-tech технології Китайці успішно випробували автономне вантажне судно
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайці успішно випробували автономне вантажне судно

Китайське автономне вантажне судно успішно подолало відстань від острова Чжунхай до причалу в № 1 мосту Гонконг-Чжунхай-Макао

16 грудня 2019, 18:02 comments2057
Поділіться публікацією:
Китайці успішно випробували автономне вантажне судно

Розроблений в Китаї перший автономний корабель Jindouyun 0 Хао успішно завершив свій перший випробувальний рейс. Судно було розроблено компанією Yunhang Intelligent.

Судно Jindouyun 0 Xao розпочало тестовий рейс з острова Чжунхай і успішно завершило його на причалі № 1 мосту Гонконг-Чжунхай-Макао. За наявними даними, автономний вантажний корабель знизить витрати на будівництво на 20%, експлуатаційні витрати на 20% і споживання палива на 15%.

Перед першим рейсом було проведено кілька випробувань з дистанційним управлінням та автономним плаванням. Компанія, відповідальна за судно, почала розробку корабля в 2017 році, співпрацюючи з Уханьским технологічним університетом та компанією CCS. На закінчення президент Yunzhou Tech Чжан Юньфэй заявив, що компанія додатково проведе випробування тільки що спущеного на воду судна і вивчить його комерційне використання.

Нагадаємо, раніше в США компанії Loadsmart і Starsky Robotics провели успішний випробовувальний рейс для автономної вантажівки. Транспортний засіб подолав весь призначений шлях без будь-якого втручання людини.

Як повідомляло видання "Коментарі", відбувся перший в історії автономний 5G-дзвінок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!