Головна Новини HI-tech технології Компанія Volkswagen запустить безпілотні автобуси в Катарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Volkswagen запустить безпілотні автобуси в Катарі

Компанія Volkswagen створить парк безпілотних автобусів в Досі, столиці Катару

18 грудня 2019, 10:26 comments1332
Поділіться публікацією:
Компанія Volkswagen запустить безпілотні автобуси в Катарі

Компанія Volkswagen Group і уряд Катару домовилися про розробку до 2022 року системи громадського транспорту з автономними автобусами для столиці країни Дохи.

Угода, підписана між VW Group і Управлінням з інвестицій Катару, являє собою великий проект, у якому братимуть участь чотири бренди VW Group, у тому числі Volkswagen Commercial Vehicles, Scania, сервіс спільного користування автомобілем MOIA і дочірня компанія Audi Aut Automotive Intelligent Driving або AID. Мета полягає в тому, щоб створити транспортну систему, включаючи автономні електричні автобуси, правову базу, міську інфраструктуру та програмне забезпечення для розгортання комерційних послуг. Автономні транспортні засоби будуть інтегровані в існуючий громадський транспорт.

Парк безпілотних автобусів буде включати 35 автономних електричних ID Buzz з підрозділу Volkswagen Commercial Vehicles, які будуть перевозити до чотирьох пасажирів на напівстаціонарних маршрутах в гео-огородженому районі Дохи. Ще 10 автобусів Scania будуть використовуватися для більш великих груп.

Очікується, що закрите тестування човникових транспортних засобів та автобусів почнеться в 2020 році. Основні випробування можуть початися вже в 2021 році. VW і Управління з інвестицій Катару заявили, що проект буде запущений до кінця 2022 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Великій Британії понад 100 тисяч осіб подали колективний позов проти Volkswagen.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!