Головна Новини HI-tech технології Британська компанія D-Fly Group представила електроскутер Dragonfly
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія D-Fly Group представила електроскутер Dragonfly

Електроскутер Dragonfly може розвивати максимальну швидкість 38 миль в годину з дальністю до 28,5 миль

19 грудня 2019, 15:40 comments1533
Поділіться публікацією:
Британська компанія D-Fly Group представила електроскутер Dragonfly

Префікс "гіпер" часто використовується для позначення продукту, який є надмірним або екстремальним принаймні в одній категорії. Новий скутер компанії D-Fly Group Dragonfly, безумовно, підходить для дескриптора, оскільки він швидкий, має великий запас ходу і дорогий у використанні.

Згідно з The Verge, електричний скутер Dragonfly побудований з високоякісних матеріалів, таких як вуглецеве волокно, алюміній аерокосмічного класу серії 7000 і деревина павловнії. Він також оснащений двома двигунами з антипробуксовочною системою, яка, очевидно, необхідна для подачі потужності на тротуар. І потужність у нього теж є, оскільки самокат може розвивати максимальну швидкість 38 миль в годину з дальністю до 28,5 миль.

Також скутер має 4,5-дюймовий екран 4K для відображення покрокових GPS-вказівок і "високоякісний" звукову систему. Існує навіть спеціальна поворотна система "Full Tilt Technology", яка використовує тривимірне управління нахилом і поворотом на центральній стійці.

8CGNCx5DToC6p4SGjVbKi5wu6.jpg

Бажаючі придбати скутер Dragonfly можуть зробити попереднє замовлення з сьогоднішнього дня, але це не буде дешевою покупкою. Поворотний депозит у розмірі 100 доларів США внесе ваше ім'я в список, але повна вартість буде ближче до діапазону від 5000 до 6000 доларів залежно від моделі, яку користувач збирається придбати.

Як повідомляло видання "Коментарі", виробник електроскутерів розорився через рекламу в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!