Головна Новини HI-tech технології Компанія Microsoft додала нові функції для Windows 10
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft додала нові функції для Windows 10

Операційна система Windows 10 отримала три нові функції

26 грудня 2019, 16:54 comments2287
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft додала нові функції для Windows 10

Компанія Microsoft планує додати новий стовпець Architecture в диспетчер завдань. Він відображає архітектуру процесу, таку як x86, x64 або Arm32. Аналогічна функціональність вже існує в стовпці вкладку "Відомості" (платформа), але вона обмежена 64-розрядною і 32-розрядною версію. Поки не ясно, коли технічний гігант оновить диспетчер завдань, додавши в нього стовпець Architecture, але це може відбутися лише в другій половині 2020 року.

Windows 10 версії 2004 (Spring 2020) поставляється з додаванням типу диску на вкладці Performance Manager. Це дозволяє користувачам швидко визначати типи дисків (жорсткі диски, твердотільні накопичувачі та інші типи дисків). Тип диска вказаний в розділі диску на вкладці продуктивності.

І нарешті Microsoft додає в диспетчер завдань підтримку моніторингу температури графічних процесорів. Якщо у користувача є виділена карта графічного процесора і оновлений графічний драйвер, диспетчер завдань тепер може відображати поточну температуру карти графічного процесора. Температура графічного процесора в диспетчері завдань в даний час підтримується тільки в тому випадку, якщо у користувача є виділена відеокарта, але підтримка вбудованої графіки може бути додана в майбутньому. Оновлений графічний драйвер повинен підтримувати версію 2.4 WDDM. Користувач також може перевірити версію WDDM на вкладці "Відображення" в засобі діагностики DirectX. Версія WDDM вказана поряд з моделлю драйвера.

Очікується, що Microsoft почне поставки оновлення для Windows 10 версії 2004 (20H1) користувачам в квітні або травні. Інші функції основного оновлення включають в себе Cloud Recovery, нові можливості Cortana, оновлені можливості необов'язкових оновлень і багато іншого.

Як повідомляло видання "Коментарі", додаток Your Phone отримав функцію дзвінків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!