Головна Новини HI-tech технології Шотландія розширить сферу виробництва безпілотних автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шотландія розширить сферу виробництва безпілотних автомобілів

Шотландський уряд має намір бути в авангарді розвитку індустрії автономних транспортних засобів

31 грудня 2019, 10:58 comments1611
Поділіться публікацією:
Шотландія розширить сферу виробництва безпілотних автомобілів

Шотландія "відкрита для бізнесу" з розробки безпілотних транспортних засобів. Про це повідомив секретар кабінету міністрів Майкл Метісон. Міністр хоче, щоб країна очолила випробування і розробку технологій автопілотного водіння.

У новій "Дорожній карті Шотландії" викладено плани поставити шотландський автомобільний бізнес на передній край інновацій. Одним з перших проектів є парк автономних автобусів, які курсують з Файфа і Единбурга через міст Форт-Роуд. Консорціум партнерів з уряду, промисловості та наукових кіл співпрацює у проектуванні, розробці та експлуатації повнорозмірного флоту автономних автобусів.

План призначений для того, щоб Шотландія була в авангарді розвитку індустрії автономних транспортних засобів (Cav). Дорожня карта Cav встановлює майбутнє бачення того, як Шотландія може отримати вигоду і внести свій внесок у цей сектор. Згідно з недавнім звітом Товариства автовиробників і трейдерів (SMMT), до 2025 року більше 95% автомобілів на дорогах у Великій Британії будуть мати можливість автономного водіння.

2020 рік стане важливою віхою, коли Project Cav Forth випробує перший автономний повнорозмірний парк автобусів для обслуговування пасажирів, отримавши часткове фінансування у розмірі 4,35 млн фунтів стерлінгів від уряду Великої Британії.

Як повідомляло видання "Коментарі", автопілот електромобіля Tesla врізався в поліцейську машину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!