Головна Новини HI-tech технології Функція Apple Emergency SOS врятувала жінку від нападу
commentss НОВИНИ Всі новини

Функція Apple Emergency SOS врятувала жінку від нападу

Жінка врятувалася від нападу з допомогою спеціальної функції на iPhone

31 грудня 2019, 15:15 comments1678
Поділіться публікацією:
Функція Apple Emergency SOS врятувала жінку від нападу

Про функцію Apple Emergency SOS мало хто знає. На щастя, жінка, яка зазнала нападу, була обізнана про неї і успішно використовувала її, щоб врятуватися від нападу. Функція Emergency SOS дозволяє користувачам iPhone і Apple Watches натиснути і утримувати певні кнопки для виклику екстрених служб без яких-небудь інших дій. І кожен повинен знати, як її використовувати.

У місті Вірджінія-Біч, США, приблизно в дві години ночі в неділю, стався напад на жінку. Зловмисник спочатку сказав потерпілій, що втратив свій власний iPhone десь у піску. Вона дозволила йому використовувати додаток "Find my iPhone" на своєму телефоні, але він не працював. Жінка стала підозрювати недобре, коли вона зрозуміла, що він не знає, як орієнтуватися в iPhone, щоб використовувати додаток. Вона спробувала втекти, але зловмисник схопив її. За допомогою функції Emergency SOS жінці вдалося викликати поліцію і вона була врятована. Зловмисник згодом був спійманий в результаті погоні.

Щоб активувати функцію, необхідно одночасно натиснути кнопку живлення і кнопку зменшення гучності. Таким чином вдасться негайно зв'язатися з диспетчером.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-годинник Apple Watch врятував життя молодій американській парі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!