Головна Новини HI-tech технології Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами

На виставці CES 2020 представили унікальний ноутбук для розробників програмного забезпечення

11 січня 2020, 00:30 comments2361
Поділіться публікацією:
Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами

В рамках виставки споживчої електроніки CES 2020 британская компанія Expanscape продемонструвала ноутбук Aurora 7. Особливістю ноутбука є те, що він має сім екранів і призначений для розробників програмного забезпечення і кібербезпеки.

Компанія описує його як "надзвичайно модифікований / адаптований ноутбук" з процесором Core i9-9900K. Також повідомляється, що його графічною стороною є Nvidia GTX. Цей цікавий ноутбук має в загальній сумі сім дисплеїв, чотири з яких — 17,3-дюймові 4K, а три інші мають роздільну здатність 1920 × 1200. Існує також додатковий міні-дисплей, який відображає інформацію про стан системи і настроюваний користувачем контент.

"Ми помітили, що на ці комп'ютери є попит у спільнотах розробників програмного забезпечення і кібербезпеки", — йдеться в повідомленні компанії. Згідно з інформацією Expanscape, ціна та технічні характеристики будуть опубліковані на цьому тижні.

Інший прототип, розроблений Expanscape, є настільки ж цікавим, як і комп'ютер з сімома екранами. TeenyServ Duo поєднує в собі чотирьохядерний 8-потоковий процесор Intel i7 (4 ГГц ), твердотільний накопичувач NVMe і 64 ГБ оперативної пам'яті.

Як повідомляло видання "Коментарі", на виставці CES 2020 був представлений перший у світі гнучкий ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!