Головна Новини HI-tech технології Неймовірні техно-новинки з виставки CES 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірні техно-новинки з виставки CES 2020

П'ять цікавих інновацій з виставки споживчої електроніки CES-2020

14 січня 2020, 13:39 comments2869
Поділіться публікацією:
Неймовірні техно-новинки з виставки CES 2020

Минулого тижня в Лас-Вегасі завершився IT-рай у вигляді виставки споживчої електроніки CES-2020. Практично всі відомі IT-гіганти представили у рамках цього заходу свої розробки. Чого там тільки не було! І прозорі дисплеї, і роботизовані домашні улюбленці, і новітні концепції електромобілів, і багато іншого.

Дуже важко вибрати, яка з представлених технологій претендує на приз глядацьких симпатій. Саме тому і була сформована команда компетентних журі, до якої увійшли представники таких відомих компаній як Intel, Amazon, Google, Nike, SAP, Cisco, Facebook та інших. Вони назвали 31 переможця категорії Best of Innovation.

Ми розповімо вам про п'ять найбільш цікавих розробках за версією видання UBR.

LG Signature OLED TV RX (Model 65RX)

flVwLaiaQVQ6BDz0J-jEq9giw.jpg

65RX – це революційний рулонний OLED-телевізор з екраном, який можна розгортати при перегляді і згорнути, коли він не використовується.

Atmosic M3 Battery-Free Bluetooth 5 SoC

XjEMFyIVQk6dfQSO1ExPcWpHL.jpg

Людське суспільство все більше входить в еру "інтернету речей". Не за горами той час, коли кількість підключених пристроїв буде обчислюватися мільярдами. І всім їм буде необхідний джерело живлення.

Модуль від Atmosic Technologies споживає в 10-100 разів менше енергії, ніж аналоги. І відкривається для з'єднання через Bluetooth тільки "за вимогою". Перспективні сфери застосування – датчики, "маяки", портативні пристрої, клавіатури, "миші".

Halo Hypersport

QmDOMHyKoUAF8pNKpF_imSrDv.jpg

Хороші новини для любителів екстремальної їзди. Компанія Damon Motorcycles, на думку журі CES 2020, створила "найбезпечніший, найбільш розумний, найбільш просунутий електричний мотоцикл, який коли-небудь випускався".

Його сучасний набір датчиків CoPilot розширює кут спостереження до 360 градусів, надаючи водієві додатковий час для реагування. Електробайк має двигун потужністю 200 кінських сил. Він розганяється від 0 до 60 миль в годину (96 км/год) менше, ніж за 2,5 секунди. Батарею можна повністю зарядити протягом однієї години. Електробайк здатний проїхати без підзарядки 305 км.

H2-BP

NQU1DEWg7hWQNpqlpbTInQZIq.jpg

Найменший і найлегший у світі монітор артеріального тиску у вигляді браслета. Його можна носити як годинник протягом доби. Його вага всього 43 грами. У гаджета є власний додаток на смартфоні, тому користувачі можуть використовувати свій телефон для перевірки даних. Гаджет навіть удостоївся урядової підтримки. H2-BP схвалений Міністерством харчових продуктів і лікарських засобів Південної Кореї.

Bosch Virtual Visor

u5oI1I_vSL1HVy0ObSCBQXf1H.jpg

Цей гаджет прийшов на зміну звичному сонцезахисному козирку автомобіля. Тепер на його місце стане прозорий рідкокристалічний дисплей. Використовуючи камеру спостереження, він блокує тільки ту частину козирка, де сонце дійсно заважає людині за кермом, залишаючи решту козирка прозорою. Цей пристрій допомагає водієві краще зосередитися на шляху перед собою.

Вибір цієї п'ятірки в якості фаворитів більш ніж суб'єктивний. Надто багато цікавих технологій і розробок було представлено в Лас-Вегасі, щоб вибрати абсолютних лідерів. Тим не менш, названі п'ять розробок демонструють, наскільки семимильними кроками розвивається світ технологічних інновацій. Немає сумнівів, що в наступному році Лас-Вегас порадує нас ще більш неймовірними експонатами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!