Головна Новини HI-tech технології Компанія Samsung створила унікальну екологічну упаковку
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung створила унікальну екологічну упаковку

Samsung створила екологічну упаковку, з якої можна зробити меблі або будиночок для кота

17 січня 2020, 13:27 comments2009
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung створила унікальну екологічну упаковку

Samsung Electronics представила унікальну упаковку для навколишнього середовища, в якій в майбутньому буде поставлятися продукція компанії. Спеціальна конструкція коробки робить її будиночком для домашніх вихованців або меблями.

Упаковка, виготовлена з екологічно чистих матеріалів, називається Eco-Package. Зараз вона використовується в постачанні телевізорів The Serif, але в майбутньому компанія планує використовувати її для інших побутових приладів. Коробка складається з декількох модульних сегментів, які є елементами інтер'єру, спеціальних коробок для зберігання і багато чого іншого.

"Клієнти тепер можуть не викидати упаковку, а перетворити її в корисну річ, не забруднюючи навколишнє середовище. Коробка, при бажанні, може бути перетворена в тумбочку або будиночок для тварин", — йдеться в повідомленні Samsung.

Для отримання інструкції по збірці внутрішньої частини коробки користувач може використовувати QR-код, розміщений на одній з бічних панелей. Процес створення столу або полиці займає менше 40 хвилин і не вимагає додаткових інструментів. Представники Samsung заявили, що в майбутньому збираються використовувати коробку такого типу в поставках всіх основних приладів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung анонсувала смартфон для бізнесменів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!