Головна Новини HI-tech технології У мережі виставили особисті дані співробітників великого провайдера
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі виставили особисті дані співробітників великого провайдера

Дані більш ніж 900 працівників великої британської компанії з'явилися у вільному доступі

21 січня 2020, 10:42 comments1449
Поділіться публікацією:
У мережі виставили особисті дані співробітників великого провайдера

Докладна інформація про більш ніж 900 співробітників великого провайдера офісних приміщень була випадковим чином опублікована в мережі огляду персоналу. У відділі продажів компанії Regus було зареєстровано, що дослідники зображали з себе клієнтів в офісних приміщеннях, доступних для оренди. Інформація про співробітників була пізніше опублікована на веб-сайті управління завданнями Trello. А в Google була знайдена електронна таблиця з іменами, адресами і даними про роботу.

Також були вказані імена та адреси сотень дослідників, найнятих за контрактом компанією під назвою Applause, материнською компанією Regus IWG. "Члени команди знають, що все записується з метою навчання, і кожен запис надається окремому члену команди та його тренеру, щоб допомогти їм стати ще більш успішними на своїх посадах. Ми надзвичайно стурбовані, дізнавшись, що сторонній постачальник, який виконав вправу, випадково опублікував в мережі результати внутрішнього навчання і розвитку", — заявили в Regus IWG.

Представник Applause сказав: "З тих пір, як ми дізналися про цю проблему, ми підтвердили нашу політику інформаційної безпеки з нашими співробітниками по всьому світу і провели внутрішній аудит, щоб підтвердити, що в будь-яких інших не затверджених сторонніх програмних інструменти не використовуються особисті дані клієнта".

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft хоче інвестувати більше мільярда в кібербезпеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!