Головна Новини HI-tech технології Проти всіх: що варто знати про запуск Realme в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти всіх: що варто знати про запуск Realme в Україні

4 березня стало знаковим в історії українського ринку смартфонів. Компанія "Цитрус", офіційний дистриб'ютор бренду Realme, зібрала представників ЗМІ та блогерів для презентації лінійки смартфонів з унікальним набором продуктових переваг і супер приємною ціною

5 березня 2020, 11:12 comments2500
Поділіться публікацією:
Проти всіх: що варто знати про запуск Realme в Україні

Учасників заходу чекала ексклюзивна інформація від представників бренду Realme і компанії "Цитрус", вражаючий геймінг огляд Realme 5 Pro, а також був представлений весь продуктовий асортимент і модельний ряд смартфонів Realme з цінами. Кульмінацією події стали презентація знятої в Україні рекламної кампанії і анонс стартової супер ціни на смартфон Realme 5 Pro, яка буде діяти всього з 4 по 8 березня! З 4 березня також стартують продажі в магазинах офіційних партнерів Realme та Цитрус: Rozetka, ЖЖУК і Фокстрот.

У "Цитрус" завжди тримали руку на пульсі у сфері світових новинок і прагнули надавати споживачеві саме те, що йому потрібно для сучасного життя. Realme — відмінна пропозиція у відповідь на зростання попиту в середньо-ціновому сегменті смартфонів. Він поєднує в собі нові технології з кращою ціною зі стильним дизайном і відмінною якістю. Філософія Realme перегукується з філософією "Цитрус". Цей бренд молодий, стильний, готовий приймати виклики, розбурхувати і давати яскраві враження. Це синергія на рівні бренду.

Realme був заснований у травні 2018 року і почав завойовувати серця людей з неймовірною швидкістю, підкоряючи одну країну за іншою. Зараз бренд широко представлений на ринках більш ніж двадцяти семи країн, у тому числі Китаю, Іспанії, Італії, Франції, Англії, Індії, Росії, Індонезії, В'єтнаму, Таїланду, Малайзії, Пакистану, Єгипту та інших. Realme віддали перевагу двадцять п'ять мільйонів користувачів, 65% яких молодше 25 років. До речі, в Індії бренд Realme входить в трійку лідерів продажів серед смартфонів.

Збірка всіх пристроїв відбувається на заводах компанії. При цьому вона проходить суворий контроль якості, що забезпечує дуже низький рівень браку — всього 1,7%, порівняно з Xiaomi, у якої відсоток браку складає 3%, згідно з дослідженням "CMR Mobile Consumer Insight (MICI)" за вересень 2019. По всьому світу продукти Realme були представлені у 65000 магазинів. Бренд отримав нагороду як найдинамічніший і почесний титул "вбивці Хіаомі". Він увійшов у ТОП-7 світових брендів смартфонів.

Realme — це не тільки смартфони, але і екосистема стильних аксесуарів, яка буде стрімко розвиватися з кожним роком. Стильні навушники, фітнес трекери, смартфони, стильний одяг і сумки і це ще не все. Компанія обіцяє регулярно вражати своїх клієнтів.

Своїм баченням місця Realme в житті українського суспільства поділилися деякі представники компаній Realme та Цитрус.

Директор з маркетингу Realme Чейз Сюй заявив: "Наше прагнення — зробити Realme пріоритетним вибором для молодих людей, які живуть в ногу з часом".

Менеджер бренду в Україні Дуглас Ху підкреслив, що Realme прагне пропонувати потужну продуктивність, стильний дизайн, максимально можливі послуги, постійно покращувати свої можливості і дивувати споживача поєднаннями. "Ми робимо все для досягнення поставленого завдання. Наша мета — увійти до ТОП-3 смартфонів брендів і брендів TWS навушників" — поділився планами Дуглас.

Він також розповів, що в Україні бренд хоче запропонувати ринку найкращі наявні у нього технологічні продукти, а також здивувати ринок співвідношенням ціни і якості.

Маркетинг директор "Цитрус" Дмитро Демидов налаштований оптимістично, коли мова йде про подальшу співпрацю "Цитруса" і Realme: "Компанія Цитрус вже 20 років на ринку і весь цей час ми дивували, робили життя мільйонів клієнтів яскравіше і завжди відкривали нові бренди та нові категорії. Сьогодні на ринку смартфонів дуже жорстка конкуренція, але ми знайшли кращий продукт, -топ за свої гроші. При цьому сам бренд не раціонально-безликий, а активно виступає за свободу самовираження, що дуже відгукується в серці "Цитрус""

В рамках заходу було представлено весь модельний ряд смартфонів бренду: Realme C2, Realme 5 Pro, Realme XT, Realme X2 Pro. Також гості змогли оцінити по достоїнству навушники Realme Buds Air і Realme Buds Wireless.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!