Головна Новини HI-tech технології Toyota розробила власний проект "розумного" міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Toyota розробила власний проект "розумного" міста

Toyota працює над створенням "розумного" міста спільно з великою компанією зв'язку

26 березня 2020, 13:48 comments1313
Поділіться публікацією:
Toyota розробила власний проект "розумного" міста

Автовиробник Toyota Motor Corp і компанія зв'язку Nippon Telegraph and Telephone Corp домовилися разом працювати над розвитком "розумних" міст і інвестують 1,8 мільярда доларів один в одного, щоб зміцнити відносини. Про це заявили представники обох компаній.

Обидві компанії розроблять платформу даних, яка буде збирати та аналізувати інформацію з будинків, транспортних засобів і громадських установ, яка буде використовуватися для створення нових послуг, орієнтованих на транспорт, охорону здоров'я і використання енергії. Згідно з угодою, Toyota отримає 2,07% акцій найбільшої телекомунікаційної компанії Японії, а NTT — 0,9% акцій автовиробника.

Платформа буде розгорнута по прототипу міста з нульовим рівнем викидів водню, розташованого недалеко від гори Фуджі в Японії. Toyota розробляє його для впровадження "розумних" будинків, робототехніки, а також технологій автономного водіння і штучного інтелекту.

Toyota також об'єдналася з іншими японськими телекомунікаційними фірмами, щоб запропонувати нові технології. Наприклад, варто згадати партнерство з SoftBank Corp, щоб спроектувати і просувати платформу самообслуговування, яка буде використовуватися в місті-прототипі Toyota.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Торонто побудують "розумний" квартал з дерев'яними хмарочосами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!